Boost Your Business & Mind

In de Portugese zon aan je business en jezelf werken. En natuurlijk: genieten.

Wat als jij je een week lang op jezelf zou kunnen focussen. Op je bedrijf. Op jouw plannen. Op groots denken. En op alles wat je daarin tegenhoudt opruimen. Hoe zou dat voor je zijn? Wat zou jij dan doen? 

Is dat...

Je visie voor de komende tijd haarscherp uitzetten.

Die training ontwikkelen die al zo lang in je hoofd zit.

Terug bij jezelf komen om weer eens te voelen wat je nu écht graag wilt.

Serieus aan de slag met dat doel dat je inmiddels al jaren terugvindt op je doelenlijstje.

Of juist even helemaal tot rust te komen na een drukke periode.


Hoe belangrijk al deze dingen ook zijn; wij weten uit ervaring hoe uitdagend het soms kan zijn er in de dagelijkse drukte ruimte voor te maken. Precies de reden dat we zelf regelmatig een workation inplannen - een moment om even afstand van alles te nemen en met hernieuwde blik, energie en focus het leven daarna weer op te pakken. 


En deze keer nodigen we jou daar heel graag voor uit.


Tijdens deze Boost Your Business & Mind Workation kun je precies doen waar jij behoefte aan hebt. Even helemaal tot rust komen, of juist volop in de actie. In heerlijke omgeving  even een stapje terug doen uit de drukte van het dagelijkse leven en je volledig te concentreren op jezelf en op je doelen. Of je nu freelancer bent op zoek naar inspiratie, een ondernemer die haar (of zijn!) bedrijf naar nieuwe hoogten wil brengen of als je gewoon behoefte hebt aan een frisse start: hier vind je precies wat je nodig hebt. 


5 dagen op een prachtig landgoed, middenin de Portugese natuur. 


Met (maximaal 10) gelijkgestemden én onder begeleiding van hypnotherapeut/BRTT & TRB-therapeut Marije, Money Mindset Mentor & Human Design Guide Adine en Personal Chef Carmen. Om ook de innerlijke mens op alle mogelijke manieren op te kunnen vangen.

Boost Your Business & Mind

Van dinsdag 28 mei tot zaterdag 1 juni (5 dagen) nodigen we je uit in het prachtige Portugal, om je business én jezelf een enorme boost te geven. Wat kun je allemaal verwachten? 


 •  Enorme groei. Persoonlijk en businesswise supporten we je graag, te beginnen bij het terugverdienen bij jouw investering in deze workation. Daarvoor staat je onder meer een heel interessante money mindset-sessie te wachten
 •  Persoonlijke ontwikkeling. Deze investering is er bovenal eentje in jezelf. Door een week uit je vertrouwde omgeving te stappen, krijg je razendsnel zicht op wat jij nu écht wilt én op wat je nog in de weg staat. En Marije en Adine zetten hun expertise graag in om jou daar zo soepel mogelijk doorheen te loodsen. 
 •  Netwerken: je bent niet alleen (hoewel er uiteraard genoeg ruimte is om je alleen-tijd te pakken), maar met gelijkgestemde ondernemende mensen. Dat betekent dat je ook met elkaar kunt sparren en je door elkaar kunt laten inspireren, wat ontzettend waardevol is.
 •  Ontspanning: dit landgoed nodigt uit tot ontspanning. Of je nu gaat voor een wandeling door de heerlijke moestuin of juist lekker aan het zwembad gaat liggen - je krijgt alle tijd om lekker tot jezelf te komen. Zelfs over eten hoef je je niet druk te maken; onze personal chef tovert de heerlijkste dingen op tafel.

Investering in jezelf: 1414 euro (ex btw)

(Als je btw-plichtig ondernemer bent, kun je de btw aftrekken én de investering opvoeren als opleidingskosten. Je krijgt een btw-factuur. Ben je nog geen ondernemer, maar wil je dat wel worden? Bewaar de factuur dan goed; die kun je nog tot vijf jaar met terugwerkende kracht opvoeren.)

Wat is inbegrepen:

 • Eigen privékamer met badkamer, zodat je je lekker kunt terugtrekken wanneer je wilt. Wil je juist lekker veel sparren met je business buddy? We hebben ook een tweepersoonskamer. Stuur even een berichtje om te zien of die nog beschikbaar is.
 • Voor de innerlijke mens wordt er ook gezorgd. Even geen gedoe met eten; elke dag staan er drie heerlijke gezonde maaltijden voor je klaar; jij hoeft alleen maar aan te schuiven!
 • Wat dacht je ervan om  je investering ook meteen dubbel en dwars terug te verdienen? Tijdens twee dagdelen duiken we samen in jouw moneymind. We ontdekken wat jou op onbewust niveau  nog tegenhoudt en helpen je dat te transformeren. Met identiteitswerk, hypnose én een praktische vertaalslag. 
 • Zelf regel je nog: vliegtickets, vervoer van en naar de locatie en eventuele verzekeringen. Uiteraard kunnen wij je hierbij helpen als dat nodig is.

  Soms moet je afstand nemen om dichterbij te komen.

  En dat kan niemand voor je doen; die ruimte moet je zélf pakken. Anders gebeurt er niets.

  Met wie ga je op reis?

  Adine

  Adine Faber-Versluis is financieel expert en winnaar van de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland. Ze is oprichter van de Money Mind Academy. Haar missie is om 1 miljoen vrouwen te helpen financieel vrij te worden. Dit doet ze door jou te helpen goed geld te verdienen met waar jij het allerbeste in bent. Haar unieke Ontwikkel JOUW Money Flow-methode combineert praktische financiële en business skills met transformerende tools als Geldarchetypen en Human Design.

  Marije

  Marije Beute is een ervaren hypnotherapeut en BRTT & TRB therapeut, met een passie voor reizen en ondernemen. Als bevlogen organisator van workations en retraites integreert ze haar therapeutische expertise met haar liefde voor avontuur en persoonlijke ontwikkeling. Met een waardevolle mix van professionele kennis en persoonlijke levenservaring begeleidt Marije individuen op hun reis naar heling en zelfliefde.

  In haar bloeiende praktijk zet Marije haar vaardigheden in om mensen te helpen bij het loslaten van trauma's en beperkende/negatieve gedachten en overtuigingen. Door een unieke combinatie van mindsetwerk en lichaamswerk stimuleert ze transformatie op zowel mentaal als fysiek niveau. Marije is niet alleen een toegewijde therapeut, maar ook een bedreven ondernemer die haar passies naadloos integreert in het creëren van een omgeving voor persoonlijke groei en heling.

  Het aftellen begint...

  28-05-2024
  13:00
  00
  dagen
  00
  uren
  00
  minuten
  00
  seconden

  Zij gingen je voor: