Boost your business & mind Workation

Welkom bij de ultieme Workation-ervaring in het adembenemende Cabeceiras de Basto, Portugal. Deze editie organiseer ik nu samen met Money Mind Expert Adine!

Van dinsdag 28 mei tot zaterdag 1 juni (5 dagen) nodigen we je uit om je bedrijf te transformeren en je mindset te versterken.

Waarom deelnemen aan onze Boost Your Business & Mind Workation?

  • Professionele groei: Leer van experts hoe je je investering in de Workation kunt terugverdienen en je bedrijf naar nieuwe hoogten kunt tillen.
  •  Persoonlijke ontwikkeling: Ontdek en overwin beperkende overtuigingen die je succes in de weg staan.
  •  Netwerken: Verbind met gelijkgestemde professionals en bouw waardevolle zakelijke relaties op.
  •  Ontspanning: Werk in alle rust, geniet van het zwembad, en neem de tijd voor jezelf.

    Wat is inbegrepen:
  •  Eigen privékamer met badkamer, zodat je je lekker kunt terugtrekken wanneer je wilt. Wil je juist lekker veel sparren met je business buddy? Dan hebben we ook twee persoonskamers voor je. Stuur even een berichtje om te zien of die nog beschikbaar zijn. 
  •  Voor de innerlijke mens wordt er ook gezorgd. Even geen gedoe met eten; elke dag staan er drie heerlijke gezonde maaltijden voor je klaar; jij hoeft alleen maar aan te schuiven!
  • Wat dacht je ervan om  je investering ook meteen dubbel en dwars terug te verdienen? Tijdens twee dagdelen duiken we samen in jouw moneymind. We ontdekken wat jou op onbewust niveau  nog tegenhoudt en helpen je dat te transformeren. Met identiteitswerk, hypnose én een praktische vertaalslag. 


Investering in jezelf: €1414,-   (ex. btw)

*exclusief vliegtickets, vervoer naar en van de locatie, reis en annuleringsverzekering.

Reserveer nu jouw plek voor een unieke combinatie van werk en groei!

Wie is Adine?

Adine Faber-Versluis is financieel expert en winnaar van de Vrouw in de Media Award 2022 Friesland. Ze is oprichter van de Money Mind Academy. Haar missie is om 1 miljoen vrouwen te helpen financieel vrij te worden. Dit doet ze door jou te helpen goed geld te verdienen met waar jij het allerbeste in bent. Haar unieke Ontwikkel JOUW Money Flow-methode combineert praktische financiële en business skills met transformerende tools als Geldarchetypen en Human Design.

Wie is Marije?

Marije Beute is een ervaren hypnotherapeut en BRTT & TRB therapeut, met een passie voor reizen en ondernemen. Als bevlogen organisator van workations en retraites integreert ze haar therapeutische expertise met haar liefde voor avontuur en persoonlijke ontwikkeling. Met een waardevolle mix van professionele kennis en persoonlijke levenservaring begeleidt Marije individuen op hun reis naar heling en zelfliefde.

In haar bloeiende praktijk zet Marije haar vaardigheden in om mensen te helpen bij het loslaten van trauma's en beperkende/negatieve gedachten en overtuigingen. Door een unieke combinatie van mindsetwerk en lichaamswerk stimuleert ze transformatie op zowel mentaal als fysiek niveau. Marije is niet alleen een toegewijde therapeut, maar ook een bedreven ondernemer die haar passies naadloos integreert in het creëren van een omgeving voor persoonlijke groei en heling.

Boost your business & mind Workation

28-05-2024
Starts at13:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Check hieronder de reviews van de vorige editie!